Sectors

Indústria

Indústria

Contribuïm a portar la tecnologia dels laboratoris a la fabricació. Estem immersos en una era on ens valem dels bessons digitals per optimitzar les cadenes de producció i l’optimització de tots els seus processos a través de l’anàlisi avançada dels grans volums de dades generats per les indústries. El DIH ha nascut per oferir suport al sector, facilitant la creació i optimització dels seus processos de la mà de solucions digitals tecnològiques i creatives.

37000
empreses industrials

Digitalització de la internacionalització

Es tracta de facilitar l’ús d’eines digitals dels camps de l’e-business, l’e-commerce i l’e-marketing aplicades en el context d’estratègies d’internacionalització de les pimes (projecte coordinat amb CATCIM-EEN).

40000
empreses exportadores

Digitalització del comerç (retail & wholesale) i la digitalització de serveis

Digitalització del comerç (retail & wholesale) i la digitalització de serveis

Actualment, el sector del retail i la distribució s’enfronta a reptes com la convivència del comerç electrònic i les botigues físiques on es competeix per oferir tant el millor producte com la millor experiència de compra. Una experiència que se centra en un client cada cop més exigent i la necessitat d’una logística àgil i eficaç. És per això que des del DIH ens enfoquem a acompanyar el teixit empresarial català a implantar totes les tecnologies necessàries per afrontar aquests reptes.

Posem a la teva disposició les següents tecnologies:

  • Ciberseguretat
  • Blockchain
  • IA

A més de la tecnologia nacional, hem creat una xarxa de contactes internacionals amb els quals podem facilitar-te el contacte per accedir a aquestes tecnologies.

Des del DIH oferim sol·lucions per a 675.000 empreses catalanes
40000
empreses exportadores
42933
empreses de distribució
69741
empreses de comerç retail

Administració local (digitalització de l’administració) i Smart Cities

Vivim un procés de canvi de l’administració local. Les ciutats intel·ligents s’han d’adaptar a les necessitats dels ciutadans. Les administracions locals afronten un repte molt important, neixen els processos participatius i l’e-government. El metavers comporta un nou repte en què les administracions locals han d’estar preparades.

Des del Digital Impulse Hub, treballem de la mà de Localret, les universitats i les empreses tecnològiques per millorar l’eficiència de l’administració local, per acostar-la encara més als ciutadans i comptar amb ciutats més intel·ligents.

854
municipis Localret
15
tecnologies al servei de l’administració
7.6
MM de ciutadans es beneficiaran d’aquestes solucions

EduTECH

EduTECH

El sector de la formació ha canviat gràcies a la digitalització. Actualment, ens trobem amb la possibilitat de brindar models de formació, models en què els alumnes puguin viatjar a llocs llunyans, visitar moments històrics o explorar escenaris de forma virtual. Ens trobem en un moment en què la intel·ligència artificial, els bessons digitals i les noves tecnologies de la informació contribueixen a l’acceleració de les investigacions i faciliten l’aprenentatge. El DIH és conscient d’aquests escenaris i treballa dia a dia perquè totes les organitzacions amb necessitats de formació de Catalunya puguin beneficiar-se d’aquests escenaris.

600
empreses del sector Edutech
675000
empreses amb necessitats formatives
17
tecnologies

New Digital Media (sector audiovisual)

Apostem clarament per les indústries creatives, que seran actors clau en la digitalització de les organitzacions. Un sector clau amb múltiples aplicacions: entreteniment, audiovisual, videojocs, comunicació, publicitat, patrimoni històric i cultural, educació i formació, art digital, tecnologies de VR i AV aplicades a la indústria, al comerç, a la prestació de serveis, entre molts altres.
Des del Digital Impulse Hub facilitem la digitalització i la innovació del sector audiovisual.

Nuestros datos
675000
empreses
1000
empreses del sector audiovisual

Entitats fundadores