Servei d’Avaluació Digital Internacional: Informes ADI

Ltransformació digital de les empreses implica un canvi de mentalitat de tota l’estructura de l’organització que impulsi una efectivitat comuna, una millora en l’eficiència dels processos i en l’experiència i comunicació amb els clients.

En l’àmbit internacional, la transformació digital suposa una millor interacció amb els nostres clients. Cal dissenyar una estratègia que ens permeti créixer i, alhora, saber com estan interactuant els nostres competidors per abordar el mercat d’una manera més efectiva.

En què consisteix el servei d’Avaluació Digital Internacional?

Identifiquen la situació:

  • Estratègia: Quina estratègia internacional tens? Quins són els teus objectius? A quins mercats estàs venent? En quins mercats vols créixer? T’estàs plantejant obrir nous mercats?
  • Comunicació i màrqueting: La teva pàgina web és adequada per a vendre internacionalment? Aprofites el social media per interactuar amb els clients? Com fas la cerca de nous clients?
  • Target: Qui són els teus clients? Fas vendes B2C, B2B o B2B2C? Quin canal de venda estàs utilitzant actualment?
  • Competència: Saps quina és la teva competència als altres mercats?

Analitzen i recomanen punts de millora:

  • La teva pàgina web: Està ben posicionada? Saps com créixer orgànicament? Té una composició d’imatge preparada per la internacionalització?  És segura? Saps que són les paraules clau? Estàs fent servir les més adequades?
  • El Social Media: Fas ús de les xarxes socials per trobar clients o interactuar amb ells? Saps quines d’elles poden ser les més adequades en el teu cas? Saps com fer-les servir?
  • El canal: Saps si el teu producte té possibilitats de ser comercialitzat a través de marketplaces? Vols saber quina plataforma Marketplace és la més adequada per vendre a un país o a un altre?
  • Els competidors: Saps com estan posicionats els teus competidors als mercats que vols accedir? Utilitzen social media per vendre-hi? Fan campanyes de posicionament?…

Quin valor t’aportarà un informe ADI?

Els informes ADI són personalitzats. Obtindràs recomanacions adients segons el teu sector, el teu producte, la teva situació empresarial i els mercats en els quals vulguis treballar. Així, les teves decisions posteriors seran constatades i fermes per aconseguir el teu objectiu.

Què rebràs?

Un cop hàgin fet una anàlisi exhaustiu de la teva situació, proposaran una sessió de trobada de dues hores per presentar-te les seves deteccions i exposar-te les aportacions i recomanacions que t’ajudaran a créixer internacionalment.

Temps d’execució del servei

El temps d’execució màxim per portar a terme aquesta anàlisi és d’un mes.

Detalls

Inici:
gener 1

Final:
desembre 31

Preu:
A consultar

Web:
https://www.cambraterrassa.org/avaluacio-digital-internacional/

Recinte

Cambra de Terrassa

C/ Blasco de Garay, 29-49
08224 – Terrassa (Barcelona)

Mapa de Google

Entitats fundadores