Programa Executiu en Transformació Digital. Edició especial municipis

La Salle – Universitat Ramon Llull i el Consorci Localret organitzen per segon any consecutiu el Programa Executiu en Transformació Digital (PETD) Edició Especial Municipis, un curs innovador i específicament adreçat al món local amb l’objectiu de formar equips d’electes, gerents i responsables TIC per tal de liderar, planificar i executar la transformació digital dels seus municipis.

La formació tindrà lloc cada divendres de 9.00 h. a 18.00 h. del 6 de maig fins al 16 de setembre i se centra en tres eixos bàsics:

  1. La implantació d’un model per a la transformació digital dels ajuntaments
  2. L’adquisició de coneixements en l’àmbit de les Smart Cities & Villages
  3. L’aprenentatge de mecanismes per desenvolupar processos d’innovació necessaris per als ajuntaments.

Els assistents que hi participin rebran, a més, un títol d’expert universitari per la Universitat Ramon Llull i 15 crèdits ECTS.

Les dotze sessions de què consta el programa estaran impartides per experts en la matèria com Carles Izquierdo, coordinador del Programa Executiu en Transformació Digital La Salle-URL i expert sènior TIC; Josep M. Piqué, director d’Empresa i Innovació La Salle-URL i president de La Salle Technova, i Andreu Francisco, Director General del Consorci Localret, entre d’altres.

Per inscriure-s’hi o obtenir més informació, només cal adreçar-se a l’àrea de Corporate Talent Development de La Salle Campus Barcelona al telèfon 932 90 24 54 o al 609 51 93 21. També es pot contactar al correu electrònic corporate.training@salleurl.edu, o bé amb Localret al telèfon 934 86 14 30 o a l’adreça de correu consorci@localret.cat.

Detalls

Inici:
maig 6

Final:
setembre 16

Preu:
A consultar

Web:
https://www.localret.cat/wp-content/uploads/2022/03/Fitxa_PETD_2022.pdf

Organitzador

Localret

Teléfono:
934 86 14 30

Email:
consorci@localret.cat

Web:
https://www.localret.cat/

Recinte

LA SALLE CAMPUS BARCELONA

Sant Joan de La Salle, 42
08022 Barcelona

Mapa de Google

Entitats fundadores