Curs en Gestió i direcció de projectes IT

L’eficient gestió i direcció de projectes s’ha convertit en una eina imprescindible per a l’execució de tota classe de projectes en l’àmbit laboral. Actualment, empreses de totes dimensions i de tots els sectors d’activitat (TIC, industrial, farmacèutic, construcció, etc.) realitzen projectes IT i de transformació digital en les seves organitzacions. Sovint aquestes empreses no disposen de coneixement ni experiència suficient sobre les eines, millors pràctiques i metodologies més adequades que els permetin assolir amb èxit els projectes de les quals són responsables o en els quals participen asiduament.

En aquest curs de formació contínua en Gestió i Direcció de Projectes IT es realitzen classes específiques per a la preparació de la Certificació Project Management Professional de Project Management Institute (PMI-PMP) seguint les millors pràctiques (best practices) del PMBOK. L’objectiu fonamental és ajudar l’estudiant a entendre el propòsit d’aquesta certificació i com obtenir-la.

Dirigit a:

  • Caps de projectes o personal que participa en l’execució d’un projecte, que necessiten una visió més global i com aportar solucions a les problemàtiques de la gestió de projectes.
  • Consultors, analistes, analistes-programadors, tècnics, administradors i personal que hagi de gestionar o participar en projectes informàtics o de l’àmbit tecnològic.
  • Persones en general que vulguin accedir a una formació en gestió i direcció de projectes IT.

Modalitat: semipresencial.

Més informació sobre el curs aquí.

Detalls

Inici:
març 10

Final:
juny 30

Preu:
2.300€

Organitzador

UPC

Recinte

Tech Talent Center C/ de Badajoz, 73-77 Barcelona, Spain

Mapa de Google

Tech Talent Center C/ de Badajoz, 73-77 Barcelona, Spain

Entitats fundadores