Curs Blockchain for Business

Descobreix com les tecnologies blockchain estan revolucionant tant a sectors d’innovació tecnològica com a sectors tradicionals. Sense necessitat de recórrer a terceres parts o intermediaris, les tecnologies blockchain permeten processar dades de forma segura i transparent i permeten definir actius digitals i crear mercats.

La UPC School impulsa aquest curs de formació contínua en Blockchain for Business amb una gran orientació pràctica per preparar-te per liderar projectes i solucions en aquest espai emergent. Gràcies a aquesta formació podràs entendre els diferents conceptes subjacents a aquesta tecnologia i dominaràs tant el llenguatge com els processos necessaris per implementar una solució blockchain. Impartit per reconeguts professionals, el curs inclou la descripció dels principals casos d’ús de les tecnologies blockchain i les oportunitats que ofereixen aquestes tecnologies, així com els aspectes legals i de negoci relacionats.

Dirigit a:

Professionals de diferents perfils de l’enginyeria, el dret i l’economia, tant de l’àmbit privat com públic que desitgin comprendre els fonaments de la tecnologia blockchain per poder desenvolupar projectes en aquest espai emergent

Dues modalitats: en línia i presencial

Organitzador

UPC

Recinte

Entitats fundadores