27ª Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

La Nit de les telecomunicacions i la informàtica és l’acte institucional pioner i de referència del sector de les Telecomunicacions i Tecnologies de la informació celebrat a Barcelona des de l’any 1995.

Està organitzada conjuntament per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) i és la trobada de networking per excel·lència per a professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC del país.

La Nit és el punt de partida de les activitats del sector a Barcelona i la primera trobada de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, associacions i institucions del sector TIC.

L’esdeveniment és, a més a més, el marc de lliurament dels Premis de La Nit: els premis Salvà i Campillo, guardons de prestigi que reconeixen la personalitat de l’any i l’emprenedoria, el premi Joan Clarke, de reconeixement al/la CIO destacat, l’Alan Turing, a la responsabilitat social, el premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, així com l’entrega del Premi d’Honor de La Nit.

Data i horari: 21 de març de 2022 a les 18:45h

Lloc: L’Auditori (Carrer de Lepant, 150, 08013 Barcelona)

Detalls

Inici:
març 21, 18:45

Final:
març 21, 21:45

Preu:
45€

Web:
https://www.lanit.cat/#presentacio

Organitzador

Consorci Localret

Teléfono:
934 861 430

Web:
https://www.localret.cat/

Recinte

L’Auditori

Carrer de Lepant, 150
Barcelona, Barcelona 08013 Spain

Mapa de Google

Entitats fundadores