Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Webinar UOC Cicle Retos. Digitalitzar empreses competitives

setembre 29/ 19:00

Digitalitzar organitzacions competitives UOC
Webinar Cicle Retos. Digitalitzar empreses competitives
Quins passos han de donar les organitzacions en l’actual context per digitalitzar el seus processos? Al 2021, la transformació digital no és només una oportunitat de negoci, és un procés imprescindible per garantir la competitivitat de qualsevol empresa o organització.
La digitalització suposa canvis profunds en les organitzacions que van més enllà de la incorporació de les TIC i que signifiquen, per exemple, que la innovació i la millora contínua s’imbriquin en la cultura organitzativa.
La integració de la tecnologia en totes les àrees de l’organització ha de deixar de ser un objectiu en si mateix, per esdevenir una palanca de canvi que contribueixi a millorar l’experiència de client, l’optimització dels processos, els productes i els serveis, que ens permeti reinventar i repensar l’estratègia i la visió de l’organització.
En un context globalitzat, canviant i altament complex, la digitalització és l’eina clau per a la competitivitat de les organitzacions.
Quins passos han de donar les organitzacions en l’actual context? Quins són els elements centrals de qualsevol estratègia de digitalització? A què desafiaments clau s’enfronten les organitzacions a casa nostra?
Agustí Canals, professor agregat dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC i director de l’Màster en Gestió Estratègica de la Informació i el Coneixement, i Joaquín Garrido, soci fundador de Clavei, empresa alacantina especialitzada en digitalització de les empreses, analitzaran tots i casdascun d’aquests temes amb la moderació de Xavier Borras, periodista i contertulià, en un webinar obert a la participació del públic.
El cicle RETOS té com a objectiu reflexionar sobre els desafiaments que les organitzacions, l’educació, l’economia i la societat en conjunt hauran d’afrontar al llarg dels propers anys, des d’una perspectiva que incorpori el valor de les experiències, els punts de vista i les realitats locals.

Mostra els detalls

Data:
setembre 29
Hora:
19:00
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, ,
Web:
https://symposium.uoc.edu/62734/detail/ciclo-retos.-digitalizar-organizaciones-competitivas.html

Organitzador

UOC – Universitat Oberta de Catalunya
Telèfon:
934 81 72 72
Web:
https://www.uoc.edu/portal/ca/index.html

Recinte

Online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.