Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Toolkit UOC per a la transformació digital d’entitats socials

1 juliol 2021 - 30 juny 2023

La UOC presenta el Toolkit UOC per a la transformació digital de les entitats socials, una guia dirigida al tercer sector que conté una sèrie d’orientacions, estratègies i recursos per adaptar l’activitat presencial a un entorn virtual o mixt.

Durant la situació d’emergència, el tercer sector, com altres àmbits de la societat, s’ha vist obligat a accelerar canvis sobre la manera d’organitzar-se per poder continuar els seus projectes i programes.

Amb la voluntat institucional de donar resposta a la necessitat urgent de les entitats socials, Susanna Tesconi i Gemma Abellán, professores dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació i dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació, han creat, juntament amb algunes de les entitats col·laboradores de la UOC, aquesta guia d’eines per a la transformació digital. 

El toolkit exposa exemples inspiradors d’entitats com la Fundació El Llindar, l’Associació Cultural La Kalle, la Fundació Aspace, el Punt Òmnia Santa Coloma de Cervelló o la Fundació SURT.

 

Troba la guia aquí

Mostra els detalls

Inici:
1 juliol 2021
Finalització:
30 juny 2023
Categoria d'Esdeveniment:
Web:
http://toolkit-entitats-socials.recursos.uoc.edu/

Recinte

Online

Organitzador

UOC – Universitat Oberta de Catalunya
Telèfon:
934 81 72 72
Web:
https://www.uoc.edu/portal/ca/index.html