Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Programa de Transformació Digital de l’Empresa

març 17

990€

Matrícula oberta

Durada:6 setmanes

Programa adreçat a tots els qui volen gestionar i liderar processos de canvi que generen valor i impulsar la transformació digital en les persones, les empreses i les organitzacions.

La transformació digital ens ofereix oportunitats de negoci a partir de l’aplicació i l’ús intensiu de la tecnologia, i constitueix un requisit bàsic per a garantir la competitivitat de qualsevol empresa i organització. Integrar la tecnologia en totes les àrees de l’empresa és clau per a augmentar-ne el valor, millorar l’experiència del client i optimitzar l’eficiència dels processos, els productes i els serveis.

Comporta un canvi en la cultura organitzativa i estableix les bases per a continuar sent competitius i per a innovar a partir del coneixement, tot incorporant millores que aportin valor econòmic i social.

Els Programes de Desenvolupament Professional són formació d’actualització de curta durada per a professionals amb garantia de qualitat universitària.

El programa està alineat als següents ODS – Objectius de Desenvolupament Sostenible (2015-2020): ODS 4 Educació de qualitat promovent una educació online adaptada al context i aprofitant la tecnologia, buscant solucions equitatives i d’accés universal, ODS 8 Treball decent i creixement econòmic contribuint a una economia que aporti més beneficis socials, més resilient i avançant cap a la transformació digital de les empreses i el ODS 9 Indústria, innovació i infraestructura aprofitant les tecnologies emergents per a la digitalització i la innovació

 

 

Mostra els detalls

Data:
març 17
Cost:
990€
Categoria d'Esdeveniment:
Web:
https://x.uoc.edu/programes-desenvolupament-professional/transformacion-digital-de-la-empresa/

Organitzador

UOC – Universitat Oberta de Catalunya
Telèfon:
934 81 72 72
Web:
https://www.uoc.edu/portal/ca/index.html