Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Màster universitari d’Innovació i Transformació Digital

març 17

Matrícula oberta, últimes places

El context i l’entorn actual de globalització, de competitivitat i d’ús intensiu de les tecnologies han comportat un canvi en els models empresarials tradicionals i en el perfil i comportament dels clients.

En el màster universitari d’Innovació i Transformació Digital entenem que la societat, en permanent transformació, evoluciona i les organitzacions s’han d’adaptar amb noves formes d’organització basades en la gestió per processos, la digitalització de les empreses i la gestió de la innovació. Així mateix, per estar en disposició d’adaptar-se a les tendències clau d’una societat en permanent transformació i d’afrontar els reptes actuals de la gestió de la innovació amb enfocament d’excel·lència, es fa necessari planificar i alinear l’estratègia i compartir valors per generar la cultura de la innovació i de la digitalització de les empreses.

Per tant, perquè les empreses i organitzacions puguin adaptar-se al nou context que canvia a gran velocitat, amb el consegüent increment de complexitat i incertesa, es requereix comptar amb professionals i directius preparats per afrontar tots aquests canvis. Per això, els estudiants del màster utilitzen noves eines i models i desenvolupen competències per ser agents clau en el procés de transformació digital, a partir d’una visió innovadora de l’empresa que li permeti posicionar-se i avançar cap a l’economia digital i afrontar amb èxit el nou i imparable paradigma digital que arriba als àmbits i àrees de tot tipus d’empreses i impacta en tots els sectors econòmics.

Innovació i transformació digital són conceptes diferents però íntimament relacionats ja que tot procés d’innovació ha de tenir en compte les oportunitats de negoci que aporta la tecnologia i així mateix, a través de la transformació digital d’una empresa s’impulsa la cultura de la innovació dins de l’organització. Aquesta activitat suposa una oportunitat a partir de la qual s’obtindran productes, serveis o processos nous o amb millores substancialment significatives. Per tant, tant la transformació digital com la innovació fan possible, a partir de l’aplicació de coneixement, transformar l’organització per assolir
resultats diferents que aporten valor i que suposen un canvi.

Podem concloure que la gestió de la innovació i la transformació digital es converteixen en avantatges competitius per al professional, i per tant, per a les empreses i organitzacions en què desenvolupa la seva activitat.

Mostra els detalls

Data:
març 17
Categoria d'Esdeveniment:
Web:
https://estudis.uoc.edu/ca/masters-universitaris/innovacio-transformacio-digital/presentacio

Organitzador

UOC – Universitat Oberta de Catalunya
Telèfon:
934 81 72 72
Web:
https://www.uoc.edu/portal/ca/index.html